عوامل موثر در قیمت و محدوده قیمت دستگاه های فلزیاب بر اساس عوامل مهم کیفی در این مقاله برای شما بررسی شده است. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
قیمت هر کدام از این دستگاه ها تابع عوامل مختلفی از جمله نوع دستگاه و قابلیت های نصب شده بر روی آن است. این عوامل هرکدام می توانند به فراخور هزینه ای که برای ایجاد بر روی آن ها می شود، بر روی قیمت تاثیر گذار باشند.
اما از طرفی دیگر نیز با بالاتر بودن قیمت و کیفیت شما یک دستگاه فلزیاب حرفه ای بسیار دقیق تر خواهید داشت که می تواند در تمامی جستجوهای شما کمک کننده باشد. قصد داریم تا عوامل قیمت و قیمت میانگین بعضی از انواع مدل های این دستگاه ها را برای شما بیان کنیم تا با هزینه پرداختی برای دستگاه های فلزیاب حرفه ای بیشتر آشنا شوید. با ما همراه باشید.
دستگاه فلزیاب حرفه ای
همانطور که گفته شد، متاثر از ویژگی های کیفی هر دستگاه و عواملی دیگر چون کشور و برند تولید کننده، قیمت دستگاه ها می تواند متفاوت باشد. در برخی از انواع برتر و البته گران این دستگاه ها که اسکن سه بعدی را با کیفیت بسیار بالا برای شما انجام می دهند با توجه به تغییرات قیمت ارز، اکنون قیمتی در بازه 200 الی 250 میلیون تومان را دارا می باشند.
اینگونه دستگاه های حرفه ای البته با توجه به نوع جستجو و سطوح برتر ژئوفیزیکی که دارا هستند، در توانایی مونتاژ شدن را ندارند و از کشورهای برتر تولید کننده در این زمینه می آیند. یکی از کشورهای مطرح در تولید این دستگاه ها آلمان است که با توجه به کیفیت بالا، دستگاه های خود را با حاشیه قیمتی بالا عرضه می کند که به دلیل کیفیت بالا، در بازار نیز با استقبال ویژه مواجه هستند.
قیمت دستگاه فلزیاب حرفه ای و عوامل موثر بر آن
در قیمت این دستگاه ها عوامل متعددی دخیل هستند که در این قسمت به مهم ترین این موارد برای شما اشاره می کنیم:
عمق نفوذ: در برخی از انواع دستگاه فلزیاب حرفه ای تولید شده، عمق نفوذ به بیش از 10 متر می رسد که برای مصارف ژئوفیزیکی مناسب هستند. این دستگاه ها به دلیل کیفیت بالا و همچنین عمق نفوذ بالای خود دارای زنج قیمتی بسیار بالایی هستند.
نوع تفکیک: دستگاه های حرفه ای، جستجو و نتایج را برای شما بر اساس انواع خاصی از جداسازی ها انجام می دهند. مواردی مانند فقط طلا، آهنی و غیر آهنی، با ارزش و بی ارزش، یونیک و فرکانسی از جمله دسته های تفکیک این دستگاه ها هستند که در قیمت دستگاه تاثیر مستقیم دارند.
نوع اسکن: این مورد در قیمت نیز بسیار حائز اهمیت و تاثیر گذار است. انواع اسکن های دو بعدی و سه بعدی با کیفیت بالا و با نرم افزار مخصوص، چهاروجهی رنگی، ابعادی، 2 بعدی و 3 بعدی هاله ای در این دسته بندی ها قرار می گیرند.
کاربردهای فلزیاب حرفه ای
دستگاه فلزیاب حرفه ای یکی از ابزارهای حیاتی برای کاربرانی است که به دنبال کشف فلزات هستند. این دستگاه ها معمولاً برای کشف فلزات در سطح زمین و زیر سطح زمین استفاده می شوند. در زمین های کشاورزی می تواند به عنوان یک ابزار کارآمد برای کشف لوله های آب و سیستم های آبیاری استفاده شود. در صنعت معدن، می تواند به عنوان یک ابزار مفید در بازیابی طلا، نقره، برنج، فولاد و دیگر فلزات مفید باشد.
دستگاه های طلایاب نقطه زن به دو دسته کلی تقسیم می شوند:
1. دستگاه های آنالوگ:
دستگاه های VLF: این دستگاه ها از یک فرکانس ثابت برای ارسال و دریافت سیگنال استفاده می کنند.
دستگاه های PI: این دستگاه ها از یک پالس مغناطیسی برای ارسال سیگنال استفاده می کنند. عمق کاوش این دستگاه ها بیشتر از دستگاه های VLF است و می توانند اجسام بزرگتر و عمیق تر را پیدا کنند.
2. دستگاه های دیجیتال:
دستگاه های GPR: این دستگاه ها از امواج رادیویی برای کاوش در زمین استفاده می کنند. عمق کاوش این دستگاه ها بسیار زیاد است و می توانند اجسام بسیار عمیق را پیدا کنند.
دستگاه های پالسی: این دستگاه ها از یک پالس الکتریکی برای ارسال سیگنال استفاده می کنند. عمق کاوش این دستگاه ها بیشتر از دستگاه های VLF است و می توانند اجسام بزرگتر و عمیق تر را پیدا کنند.
دستگاه های طلایاب نقطه زن را می توان بر اساس نوع هدف نیز دسته بندی کرد:
دستگاه های طلایاب: به طور خاص برای یافتن طلا طراحی شده اند.
دستگاه های فلزیاب: می توانند انواع فلزات را پیدا کنند، از جمله طلا
در هنگام انتخاب دستگاه طلایاب نقطه زن، عوامل زیر را در نظر بگیرید:
عمق کاوش: عمق کاوشی که نیاز دارید به اندازه و عمق هدف شما بستگی دارد.
بودجه: دستگاه های طلایاب نقطه زن می توانند از چند صد دلار تا چند هزار دلار قیمت داشته باشند.
سهولت استفاده: برخی از دستگاه ها برای استفاده آسان تر از سایرین هستند.