فلزیاب ها دستگاه های الکترونیکی با تکنولوژی و کارایی متفاوت که هر یک به روشی خاصی قادر به کشف فلزات دفن شده در زیر زمین ، دیواره ها و … هستند. فلزیاب ها کاربرد های زیادی دارند. برای مثال در فرودگاه ها به عنوان گیت امنیتی یا بازرسی بدنی. در سازمان های نظامی برای کشف مین و سلاح. در صنایع و کارخانجات برای جلوگیری از ورود تکه های فلز به داخل بسته بندی محصولات از آن ها استفاده می شود.
فلزیاب ها نیز مانند هر دستگاه دیگری از بخش های مختلفی تشکیل شده است که هر یک وظیفه خاصی را بر عهده دارد و معمولا نبود یا نقص در یکی از اجزاء باعث اختلال در کار با آن می شود. به صورت کلی اجزای تشکیل دهنده آن شامل موارد زیر است :
وقتی یک گنج یاب را روشن می کنید ، جریان الکتریسیته وارد کویل یا لوپ دستگاه فلزیاب می شود و یک میدان مغناطیسی حول لوپ ایجاد می کند. و با حرکت دادن آن بر روی سطح زمین ، میدان مغناطیسی نیز حرکت میکند. اگر در این حین کویل را از روی یک جسم فلزیاب عبور دهید. میدان مغناطیسی ایجاد شده باعث جابجایی اتم های داخل فلز می شود. و این امر بر نحوه حرکت الکترون ها(ذرات ریز حول هسته اتم) نیز تاثیر می گذارد. با تغییر میدان مغناطیسی درون فلز ، جریان الکتریکی آن نیز تغییر می کند.
در این حین سیم پیچ کوچکی که در جعبه کنترل قرار دارد تفاوت بین فرکانس ها را محاسبه کرده و تغییرات به صورت بوق به اپراتور اطلاع داده می شود. یعنی وقتی که به کویل اصلی از روی هدفی عبور کنید. میدان مغناطیسی ایجاد شده توسط سیم پیچ با فلز برخورد کرده. و در اطاف آن نیز یک میدان مغناطیسی دیگری ایجاد می کند. این میدان مغناطیسی با فرکانس امواج رادیویی برخورد کرده و با تغییر فرکانس سیم پیچ کوچک متوجه تغییر در طول فرکانس می شود.
معیارهای مختلف و متعددی برای انتخاب یک فلزیاب وجود دارد. وجود تفکیک فلز یک قابلیت ویژه در یک دستگاه گنج یاب است که به کمک آن می توان انواع فلزات را با توجه به نوع و آلیاژ آن از هم جدا کرد. موضوع تفکیک فلز توسط فلزیاب یکی از فاکتور های مهم برای هر کاوشگری می باشد. قدرت تفکیک فلزات در هر نوع سیستمی با توجه با تکنولوژی و شرکت سازنده آن می تواند متفاوت باشد.
یکی از ابتدایی ترین روش های تفکیک فلزات می باشد که فقط قادر است غیر آهن رو از آهن تشخیص دهد و فلزاتی که به اصطلاح غیر مغناطیسی (طلا ، مس ، نقره) هستند را نمی تواند از هم جدا سازد.
در این نوع تفکیک فلز هایی مانند طلا ، نقره ، مس ، آلومینیوم ، استیل در دسته فلزات با ارزش قرار می گیرند و فلزاتی هچون آهن و چدن و … در دسته فلزات بی ارزش به حساب می آیند. میان سیستم های موجود در بازار اکثرا از این مدل تفکیک بهره می برند.
یکی از بهترین قابلیت هایی که یک دستگاه گنج یاب حرفه ای باید داشته باشد ، ویژگی تفکیک جاست گلد است ، یعنی اینکه وقتی دستگاه خود را بر روی این مدل تفکیک قرار می دهید ، گنج یاب شما فقط اهدافی که طلا باشند را تشخیص می دهند و مابقی فلزات واهداف را نادیده می گیرند.
بعد از تفکیک فلز قابلیتی که می تواند یک دستگاه طلایاب را از دیگر مدل های مشابه در بازار متمایز کند ، عمق نفوذ بالای آن می باشد. عمق کاوش فاکتور اصلی و مهم در هر دستگاه گنج یاب است که می تواند کمک شایانی به کاوشگر کند. عوامل متعددی وجود دارند که باعث می شوند که یک فلزیاب عمق کم یا زیادی را بتواند تشخیص دهد.
با توجه به نیازهای خود و در نظر گرفتن معیارهای خرید برای انتخاب بهترین فلزیاب، می توانید اقدام به خرید کنید. شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره جامع و رایگان خرید با کارشناسان مجرب ما در تماس باشید. همچنین برای اطلاع از قیمت روز دستگاه مورد نظر خود با مشاوران ما در ارتباط باشید.
جهت مشاوره با مشاوران مجرب شرکت زرشناسان با ما در تماس باشید.
خرید فلزیاب پین پوینتر در دیجی کالا
اگرشما کاربران گرامی به دنبال بهترین نمایندگی فلزیاب درتهران هستید میتوانید از طریق لینک مربوطه اقدام به خرید نمایید،
همچنین جهت تعمیر و ارتقا فلزیاب و فروش دستگاه فلزیاب خود به صورت حضوری و یا غیر حضوری میتوانید از طریق راه های ارتباطی شرکت زرشناسان با ما در ارتباط باشید.
اینستاگرام زرشناسان
تلگرام زرشناسان
سوالکده (سوالات متداول فلزیاب)